Torna “Cyrano de Bergerac” amb unes funcions úniques!

CYRANO 1

El proper diumenge 11 de febrer, la Companyia del Centre comença la seva gira amb l’obra “Cyrano de Bergerac” a Calella.

A més de participar en el Concurs de Teatre Premi Ciutat de Calella, el muntatge ditigit per la Maite Ferre, també es podrà veure a Arenys de Mar (Teatre dels Seràfics 25 de febrer), Barcelona (Teatre de Gràcia 4 de març), Terrassa ( Sala Crespí, 11 de març).
A més de participar en aquests 4 concursos, “Cyrano de Bergerac” es podrà veure de nou a Pineda els diumenges 18 i 25 de març a les 6 de la tarda, a la sala gran (entrades on line ja a la venda).
I finalment, es farà la darrera funció novament a Barcelona, en aquest cas a la Sala Jesús Concernau de kla Farinera del Clot.
Aquesta serà la darrer i una funció ben especial, ja que és la funció que la Companyia del Centre farà com a grup guanyador del 1er Premi Ferran Rovira de Teatre Amateur, concedit per l’Associació de Teatre El partiquí de Barcelona, en memòria de qui va ser co-fundadior i director del grup.
Respecte al muntatge estrenat a Pineda, s’han incorporat al muntatge en Pere Gómez, l’Abraham González, la Mar Rite i l’Aida Rodés.