LA XARXA 1 5de març, NIT DE RÀDIO 2.0

S’acaba el 38è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar amb l’obra “Nit de Ràdio 2.0”

NIT DE RÀDIO 2.0

La Companyia Impuls Teatre de Molins de Rei, va tancar ahir per la tarda la 38ª edició del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar amb l’obra “Nit de ràdio 2.0”.

En aquesta edició, han estat 6 els grups participants, la K.Mama de Calafell, Inestable Ceretana de Puigcerdà, Atrezzo Grup de Teatre de Vilafranca del Penedès, El Centru del Centre Parroquial de Canet de Mar, Teatre del Talión de Lleida i ahir, Impuls Teatre de Molins de Rei.

El proper dia 21 d’abril a les 9 del vespre, tindrà lloc la Gran Nit de Teatre, la gala de cloenda i lliurament de Premis, amb la participación dels joves i adults de l’Escola de Teatre Artur Iscla.

Aquesta ha estat una edició molt especial, ja que és la primera sense la presència d’en Josep Piris, que tot i deixar-nos el 23 de febrer de 2016, encara havia lligat ell, el calendari de la passada edició.

La figura d’en Josep Piris, també estarà molt present a la Gran Nit del Teatre del proper 21 d’abril.

L’obra “Nit de ràdio 2.0” que ahir tancava el Concurs, va ser enregistrada per la productora de La Xarxa de Comunicació Local, i properament s’emetrà per la Xarxa de Televisions locals i també pel canal de La Xarxa de Movistar.

Està previst que aquesta productora, torni a Pineda el dia 9 d’abril per programar la darrera funció del Cyrano de Bergerac, que la Companyia del Centre estrena el proper diumenge 26 de març.

LA XARXA 2

CCR Pineda, 6 de març de 2017
Fotografies: Impuls Teatre, Sandra Pérez i Artur Iscla