S.S.M.M Els Reis d’Orient passaran pels Pastorets de Pineda

els-pastorets-de-pineda

us informem que, S.S.M.M Els Reis d’Orient han confirmat que abans de tornar cap a casa, passaran pel Centre Cultural al final de la funció dels Pastorets del proper dia 6″

Els Pastorets de Pineda, es representaran a més del dia 6 Diada de Reis, el diumenge dia 8.
El 15 es fara la tradicional funció del Pastorets Solidaris, amb la participació dels Regidors i Regidores de l’Ajuntament. La recaptació d’aquest Pastorets Solidaris anirà destinada a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica, Miquel Valls.
Les entrades per aquesta funció benèfica es compren només on line a www.ccrpineda.com a un preu de 10€ i 5 pels nens i nenes, i el dia 15 es podran comprar de 12 a 1 del migdía a la taquilla del Centre Cultural.
Els Pastorets de Pineda, es van estrenar el passat dia de Nadal, i tant el dia de l’estrena com el dia 1, han assolit un gran èxit. La gent agraeix, que siguin més curts.
Un cop acabats els Pastorets tradicional, el dia 15 de gener, arribaran Els PasTORRATS, que es representaran el cap de setmana del 21 i 22 de gener. El dissabte amb dues funcions, a les 7 de la tarda i a les 10 del vespre, i el diumenge 22 a les 6 de la tarda.
Per a totes aquestes funcions. les entrades ja estan a la venda on line a www.ccrpineda.com.