L’Auditori

20190201_resum_programa_auditori_2019_jpg_81774

ajau

 

 

 

 

Arrenca la nova programació d’espectacles a L’Auditori de Pineda de Mar pel primer semestre de 2019. Com en les darreres temporades s’han programat obres teatrals per al públic adult i familiar. La programació es completa amb espectacles de dansa, música i sessions de cinema.

De la programació teatral destaca ELI amb l’actor pinedenc Jaume Casals juntament amb Pep Anton, o els muntatges Shirley Valentine amb Mercè Arànega o Les coses excepcionals amb Pau Roca. Per al públic infantil s’ha programat Kàtia de la companyia Teatre Nu o El petit Dalí i el camí cap els somnis.

De l’agenda musical destaquen els espectacles Rise amb les sorprenents veus negres de The Sey Sisters, la música de cambra de REC 4, el flamenc de Las Migas o el concert de sardanes de la Cobla Jovenívola de Sabadell. La dansa també té un espai en la programació amb l’espectacle Som i Serem de l’Esbart Dansaire de Rubí.

Pel que fa al cinema, es projectaran a L’Auditori títols recents com Superlópez o l’aclamada Bohemian Rhapsody, entre altres títols per al públic infantil.

La programació també contempla una jornada de L’Auditori al carrer amb el Sant Joan Líric, recital d’àries d’òpera i cançó italiana amb el tenor Óscar Marín i el pianista Kevin McCutcheon. Per últim, la programació de L’Auditori reserva una data per donar veu als nous talents de Pineda amb la Mostra Jove de Talent Pinedenc.

 

 

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ >> AQUÍ