22289714_1682575248480130_7113175247192798362_o

Presentació de la temporada 17-18 i emotiu homenatge a la diada 2017

22289714_1682575248480130_7113175247192798362_o

El passat diumenge 8 d’octubre es va celebrar la “Diada del Centre” 2017, acte de presentació anual de la temporada de teatre i activitats del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

Josep Crego, nou president de la junta del CCR, juntament amb l’alcalde Xavier Amor i el regidor de cultura Santiago Macip van iniciar l’acte amb uns parlaments d’agraïment cap als socis i estima cap a l’entitat i la cultura que genera al poble. També animant a l’entitat a seguir creixent i apostant per la cultura. L’ajuntament també va fer ferma la seva decisió en col·laborar activament amb l’entitat i donar-hi suport directe com a motor cultural del poble que representa pels ciutadans de Pineda.

Nova imatge: El CCR ha canviat la imatge corporativa de l’entitat, que dona peu a una renovació general de la imatge que ha acompanyat l’entitat durant pràcticament tot els seus anys d’existència. Aquesta nova imatge pretén ser l’inici d’una nova etapa per l’entitat per millorar en qualitat estètica, de producció i organitzativa. Així mateix, els cartells de les representacions del centre esdevindran també únics seguint una línia corporativa que no farà distincions i deixarà la “marca” del centre allà on es distribueixin.

Silvia Vidal, directora de l’escola de teatre Artur Iscla va presentar les principals novetats que encapçalarà el nou curs escolar. Com a novetats es van presentar noves activitats extraescolars que complementaran les classes d’aquells alumnes que desitgin eixamplar els seus coneixements al sector de les arts escèniques. Cursos de cant, ball o maquillatge entre d’altres novetats dins l’escola. Una escola que ja compte amb 150 alumnes de totes les poblacions del maresme!.

El Cicle de Tardor també presenta novetats, i és que aquest any comptarà amb menys dates però la mateixa varietat en la seva programació. Màgia amb Gerard Borrell, teatre amb la re-programació de l’obra “I això és vida?” d’Ani Mendez, i fins a un concert de folk es troben dins la nova programació d’aquest cicle.

Rafa Ibañez va presentar l’espectacle “Burundanga”, una nova comèdia que enceta la temporada 2017-2018 els mesos d’octubre i novembre.

Els pastorets, també tornaran a l’escenari del CCR.

Joan Gallart va presentar la seva nova producció musical “El vol de l’home ocell. Un musical de llegenda”, fonamentada amb les cançons de Sangtraït i amb arrels llegendàries és un musical que pretén explicar la llegenda del compte Arnau amb un toc “Gallart” que sabem que el farà únic i especial.

Gires: “Cyrano de Bergerac”, “El Florido Pensil”, “I això és vida?” se’n van de bolos i tancaràn un cicle representant els espectacles pel territori. Ben aviat, dates.

Sònia Fontseca i Mar Morell, anunciaven l’estrena de la nova gran producció de la companyia del CCR, el musical “GREASE”. Aquest musical s’estrenarà l’estiu de 2018, i preveu tenir una gran influència al públic jove i de totes les edats que ja va gaudir de l’última producció musical del centre, “Dancing Queen”.

El casal d’estiu Tespis i ARTS d’Estiu 2018, es presenten com els projectes destacats de la temporada d’estiu del CCR.

“El Florido Pensil” va posar el punt final a la Diada del Centre 2017, on s’hi va celebrar un acte d’homenatge amb molta estima i nostàlgia, a alguns d’aquells companys, amics, família del CCR que fa 13 anys van formar part del repartiment de l’obra. Tots/es ells/es han ajudat al fet que el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar esdevingui avui una entitat que continua donant un servei a la ciutadania i enriquint la cultura d’aquest poble i de tots els socis que en formen part!

A tots vosaltres, moltes gràcies! Tots junts/es fem CCR!! #somccrpineda