Miriam Iscla, Abans que es faci fosc 2

Míriam Iscla estrena “Abans que es faci fosc” dins la programació del Grec 2019

Miriam Iscla, Abans que es faci fosc 1

L’actriu pinedenca Míriam Iscla, va donar el passat divendres una nova lliçó interpretativa en l’estrena del monòleg Abans que es faci fosc.
Aquest monòleg de Hattie Naylor i direcció de Pep Pla, es pot veure a l’Espai Lliure de Montjuic fins avui, dins la programació del Grec 2019, però del 2 al 20 d’octubre tornarà en aquest escenari del Teatre Lliure de Barcelona.

La idea és fer gira durant l’any vinent, i des de l’Ajuntament ens han informat que es farà tot el possible per poder-ho programar dins la propera temporada de l’Auditori de Pineda.

En aquest monòleg la Míriam interpreta a l’Anna, una astrònoma que passa la seva vida contemplant i explicant l’univers, però que tot canviarà quan li diagnostiquin retinosi pigmentària, una malaltia que li fa perdre la vissió gradualment.

La Míriam, que fa poques setmanes va estar a l’acte de Cloenda del VI Festival Internacional de curtmetratges, per rebre el Premi del Jurat, fa dos anys que treballa en la preparació d’aquest projecte que ahir es va estrenar a Barcelona.

La Míriam és una amant del desafiaments artístics, com va demostrar en el monòleg de Stefano Massini, Dona no reeducable, inspirat en la periodista Anna Politkovskaia, assassinada fa 13 anys, i que la Míriam va representar a l’Auditori de Pineda, amb un ple absolut i un gran exit.

Míriam Iscla, Abans que es faci fosc 3 Míriam Iscla.