L’actor Jordi Banacolocha assisteix a la funció d’Avui no sopem al Centre Cultural de Pineda.

AVUI NO SOPEM BANACOLOCHA

L’actor Jordi Banacolocha assisteix a la funció d’Avui no sopem al Centre Cultural de Pineda.

Ahir per la tarda, a la funció de l’obra “Avui no sopem” que aquests dies està representant la Companyia del CCR Pineda, hi va assistir l’actor Jordi Banacolocha.

El popular actor barceloní, que des de fa molta anys té fixada la seva segona residència a Pineda. Fa dues temporades que va venir a veure al Centre l’obra “El florido pensil” i després de la funció tot parlant amb la gent de la casa ens va parlar d’aquesta obra “Avui no sopem” escrita per en Jordi Sànchez i en Pep Anton Gómez, i que ell havia representat en el Teatre Condal de Barcelona amb un gran èxit.

Ahir, al final de la funció, Josep Serra, director del muntatge juntament amb la Maite Ferre, van agrair no només la presència d’en Jordi Banacolocha, sinó també que els fes arribar aquest text.

L’actor barceloní, va agrair la invitació i va dir que “aquesta obra l’he representat més de 125 vegades a Barcelona, però avui és la primera vegada que la veig com espectador i m’ho he passat molt bé”.

Encara teniu dues darreres oportunitats de veure a la Sala Gran del CCR, aquest muntatge AMB LA Companyia del Centre; el dissabte vinent, 13 d’abril a les 7 de la tarda i el divendres 26 d’abril, dins la programació de La Mostra.

Jaume Valls, Maria Poch, Jordi Aragonès, Verònica Rebollo i Ariadna Matamoros son els protagonistes d’aquesta comèdia amb molt mala llet, i a on el públic, riu molt, aplaudeix i després dels 90 minuts surt de la sala molt content i satisfet.

El diumenge vinent, la Companyia del Centre no farà la funció de l’obra per no coincidir la seva programació de l’Auditori de Pineda on l’actor Pau Roca hi presentarà l’obra “Les coses excepcionals”.