IMG_0287

La Companyia del CCR, guardonada al Concurs de Teatre de Calella

GERMANES A CALELLA

La Companyia de Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, ha estat guardonada amb tres premis en el 43è Concurs de Teatre Premi Ciutat de Calella amb l’obra GERMANES.

Aquest muntatge de Carol López, i direcció de Pol Beltran, va ser l’encarregada d’estrenar la present temporada de teatre del Centre.

Després de la bona acollida que va tenir a Pineda, GERMANES, va participar a més del de Calella, en el Concurs de Teatre Català de Gràcia de Barcelona, on L’Aina Rite, va guanyar el tercer premi a la millor actriu de repartiment. L’obra guanyadora del Concurs de Gràcia va ser la K-Mama de Calafell amb l’obra “El pescador d’estels”.

A Calella, l’acte de cloenda i lliurament de premis, que es va celebrar a l’Hotel Volga, ahir dissabte 20 de maig amb una nodrida representació del CCR, el jove Pau Grebol va ser guardonat amb el segon premi al millor actor de repartiment pel seu paper de Igor, i una altra debutant en sortir de concurs, la Sònia Mallat, va aconseguir un meritori segon premi a la millor actriu principal pel seu paper de Irene.

A més d’aquests premis d’actors i actrius, Pol Beltran va aconseguir el tercer millor premi a la millor direcció, per aquest muntatge de Germanes.

El Grup Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat, amb l’obra “La casa del llac”, una adaptació de la pel·lícula “En el estanque dorado”, que es va poder veure en la darrera edició de La Mostra, va  guanyar el premi a la millor Companyia, seguit en segon lloc per “El Misantrop” del Grup El Centre del CMIG de Barcelona, i El Centru de Canet de Mar, que amb l’obra de Neil Simon “Descalços pel parc” va guanyar el tercer premi a la millor companyia.

La nostra felicitació a tot l’equip de Germanes, per la bona feina feta i els premis aconseguits.

GIRA GERMANES