Ja es poden reservar les entrades pel Festival Micròmetre

CARTELL_SENSE_LOGOS

La primera edició del Festival Micròmetre  tindrà lloc l’1 i 2 de setembre de 2017 a la masia de Can Ratés de Santa Susanna (Barcelona) i portarà una programació de 14 microespectacles de teatre, circ, música, dansa i titelles.

Tindran una durada d’entre 15 i 30 minuts, i moltes d’elles són produccions pròpies del territori a les quals es vol donar altaveu.

L’organització del festival recau en LaGuàrdia Produccions encapçalada per en Joan Gallart i l’Anna Estol. LaGuàrdia s’emmarca dins un projecte d’abast més general, que neix amb el desig de convertir-se en un focus de producció artística a l’Alt Maresme. L’objectiu és promoure i crear espectacles de qualsevol àmbit artístic de tipus semiprofessional i/o professional, pel que fa a la seva concepció, rigor i exigència.

Pel que fa a la programació, s’ha prioritzat la “producció del territori”. Així, veurem les obres El paquet Zaroff o Un tatuatge de Jesús a la cama , dirigit per Joan Gallart i amb Jaume Casals  i Pol Beltran i Marc Andurell i Neus Gispert respectivament, seguint amb la programació “de casa” podrem veure El Mall, escrita i dirigida per Xevi Gómez.

Fruit del Micròmetre, una selecció de les obres aniran de gira aquesta tardor i es representaran al Teatre Gaudí de Barcelona.

Ja es poden reservar les entrades i abonaments a través del formulari web de la pàgina www.festivalmicrometre.com

el mall tatuatge+ paquet zaroff

Artista dels cartells: Òscar Penelo