gran nit del teatre 1

“Impuls Teatre” de Molins de Rei, guanya el 38è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar

GRAN NIT DEL TEATRE 2

El divendres es va celebrar a la Sala Gran del CCR Pineda, una nova edició de La Gran Nit del Teatre, l’acte de cloenda i lliurament de premis del concurs de teatre que enguany ha arribat a la 38ena edició.

Els alumnes del grup d’adults i el de joves de l’Escola de Teatre Artur Iscla, van ser els encarregats de conduir la gala, presentant i representant un fragment de les 6 obres participants.

A la Gran Nit del Teatre, a més dels representants dels sis grups participants, hi va assistir l’Alcalde de Pineda, Xavier Amor, el Regidor de cultura, Santi Macip i el President de la Federació de Grups de Teatre Amateur, Josep Rafecas, a més del President del CCR, Quim Estol i altres representants de la Federació.

La companyia guanyadora del Concurs ha estat e grup Impuls Teatre de Molins de Rei amb l’obra de Cristina Clemente; “Nits de Ràdio 2.0”.

Aquest grup, a més del primer premi a la millor companyia i direcció, també va rebre sis premis més entre ells, el segon i tercer d’actors de repartiment, i el primer i segon d’actrius principals.

Inestable Ceretana de Puigcerdà, a més del segon premi a la millor companyia i direcció, van guanyar la votació popular, i el primer i segon premi d’actor principal.

A partir d’aquesta edició, el primer premi al millor actor principal, s’anomenarà, premi Josep Piris. Ahir la seva filla, la Montse, va ser l’encarregada de fer entrega dels premis en aquest apartat. Xavier Piguillem, actor i director de l’obra “Dotze sense pietat” de la Inestable Ceretana de Puigcerdà, va tenir l’honor de ser el primer guanyador del Premi Josep Piris Tró al millor actor principal.

Ara el 38è Concurs de Teatre ja és història, i el proper cap de setmana amb la celebració de la Mostra, les companyies participants, ja trobaran les bases del 39è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, que començarem el proper mes de gener del 2018.

Només ens resta agrair a les companyies participants les sis bones tardes de teatre que ena han fet passar aquest hivern, i esperem retrobar-nos el proper cap de setmana a la Mostra Nacional de teatre que celebrem a Pineda.

veredicte1 veredicte2

L’endemà de la Gran Nit del Teatre, al migdia, es va celebrar a l’Auditori de Pineda la presentació de la Mostra, una Mostra que enguany arriba a la quinzena edició i que tornaran a omplir, a més dels espais escènics, els carrers i les places de gent de teatre.

Sortiu al carrer i gaudiu de La Mostra!

PRESENTACIÓ DE LA MOSTRA A PINEDA

 

 

CCR Pineda, 22 d’abril de 2017