GREASE TORNA DESPRÉS DE LES “VACANCES”

 

Tornem de les vacances!!!

Després de tres setmanes de vacances, aquest cap de setmana tornen les funcions de GREASE amb les localitats exhaurides EXHAURIDES LES LOCALITATS. Tan els diez 18 i 19, com també la funció del 26 d’agost, FESTA MAJOR, les entrades es van exhaurir a les poques hores de posar-se a la venda.

És per aquest motiu que el CCR ha prorrogat amb quatre noves funcions els dies 29 i 30 de setembre i els dies 6 i 7 d’octubre. Alerta amb el nou horari de les funcions de tardor, els dissabtes a les 19h. i els diumenges a les 18h..

Per aquestes funcions queden molt poques entrades (venda on line a www.ccrpineda.com i 93 762 33 23).

Properament es posarà a la venda una nova sessió, la catorzena i darrera, que es farà el diumenge 23 de setembre a les 18h.

La darrera funció del GREASE, es farà el dia 7 d’octubre DIADA DEL CCR, dia en que es donarà a conèixer la programació de la propera temporaa del Centre Cultural.

Estrenat el passat 14 de juliol. el musical Grease, el veuran més de 3500 persones quan acabi les seves funcions el proper dia 7 d’octubre.

Recordem a les persones que tinguin entrades, que les funcions d’agost, l’horari és el d’estiu a les 7 de la tarda (19h).