CHICAGO 2

Pol Beltran, després de l’estrena: “L’engranatge de Chicago és molt gran i tothom s’hi ha abocat”

CHICAGO 3

La gran posada en escena, els músics en directe i el bon paper dalt de l’escenari dels actors i actrius, cantant i ballant, han estat els ingredients de l’èxit del nou musical, després de mesos de treball per part de la companyia.

L’espectacle està dirigit per Pol Beltran, L’Anna Estol (adjunt a direcció), la direcció coreogràfica és d’Aida del Cid i la banda de cinc músics està dirigida per Rubén Espinosa. 

Pol Beltran ha explicat a Ràdio Pineda que l’estrena de Chicago respon a l’esforç de superació de tota la gent que hi participa, ja que s’ha vist reflectit dalt de l’escenari. Beltran ha tingut paraules per tota la companyia, la part coreogràfica, la part musical, el cos tècnic i en conjunt, tothom que hi col·labora. Ha dit que «l’engranatge del Chicago és molt gran i tothom s’hi ha abocat», per això ha tingut paraules d’agraïment. 

Les entrades per a les funcions del mes de juliol ja es poden comprar a www.ccrpineda.com. Es faran funcions els dies 20, 21, 27 i 28 de juliol i els dies 17, 24 i 25 d’agost. I la funció de l’1 de setembre serà la funció solidària, i serà benefici de la Fundació Marpi. 

Aquest mític musical es va estrenar a Broadway el 1976. s’ha fet també a Londres i Barcelona entre altres capitals del món. L’any 2002 es va estrenar la versió en cinema dirigida per Rob Marshall que va guanyar 6 Oscars, entre ells el de millor pel·lícula, muntatge, direcció artística, vestuari, so, i actriu de repartiment per a Catherine Zeta-Jones. També hi actuava Richard Here i Renée Zellweger. 

CHICAGO CHICAGO 1

Informació: Ràdio Pineda
Fotos: Joan Caimel i Sandra Pérez