Ens ha deixat en Joan Rubís i Guarné

JOAN RUBÍS

Ahir, 8 d’agost del 2017, ens ha deixat en Joan Rubís, un gran col·laborador del Centre Cultural.

Des del moment que es van traslladar a viure a Pineda amb la Pilar, en Joan es va implicar en l’activitat del Centre Cultural. Va ser membre de Junta, actor, director, col·laborador del butlletí El Casal, i va entrevistar als presidents en el llibre Records del Centre, que va escriure i coordinar en Josep M. Juli.

En Joan també va dirigir amb en Benet Tomàs, alguna obra de teatre representada pels joves de la casa, i fins i tot, va escriure una obra, Hem de casar la nena, que es va estrenar en el Centre Cultural la temporada 1991-92.

Com actor va participar en molts muntatges de la Companyia del CCR: La filla del Carmesí, El retaule del flautista, Terra Baixa, La gata damunt la teulada, El dret d’escollir, l’apagada, El florido pensil, i també, durant molts d’anys a L’Amor ha vingut al Món i Els Pastorets de Pineda.

A més del teatre, també era un gran aficionat al cinema, però la seva altra “passió” va ser la ràdio, va fer un magazine diari, primer a Ràdio Pineda, i després a Ràdio Santa Susanna durant moltes temporades.

Moltes gràcies Joan, per la teva tasca durant molts anys al Casal, una entitat que et vas fer teva.

El passat dia 23 de juliol en Joan va assistir a l’estrena de El florido pensil, i ho va fer com espectador, com tantes vegades va fer al costat de la seva dona, la Pilar.

El funeral serà demà dijous a les 12 del migdia en el tanatori de Pineda.

Joan, descansa en pau, no t’oblidarem.