El musical GREASE Arriba als 1500 espectadors, i prorroga amb noves funcions el setembre i octubre.

Aquest cap de setmana, i per tercer consecutiu, s’ha penjat el cartell d’EXHAURIDES LES LOCALITATS, en les dues funcions programades del musical Grease, de la Companyia del CCR de Pineda.

GREASE, el musical de l’estiu, dirigit per un equip format per la Mar Morell i Sònia Fontseca (direcció escènica), Mireia Vélez (direcció coreografies), i Verònica Rebollo (direcció musical), es va estrenar el passat 14 de juliol i en aquesta primera tanda de funcions ja l’han vist més de 1.500 espectadors.

Ara, la Companyia s’agafa uns dies de vacances per tornar al cap de setmana del 18 i 19 d’agost, i 26 de setembre amb noves funcions, que estan apunt d’exhaurir les localitats.

A més de Pineda, són nombroses les poblacions de procedència del públic de Grease; El maresme, la Selva, Gironès, Barcelonès, Vallès oriental i occidental…

Tot i que la idea és acomiadar el muntatge el 7 d’octubre, coincidint amb la Diada de l’Entitat, el Centre Cultural i Recreatiu, no descarta buscar alguna nova data.

Per a les funcions del 29 i 30 de setembre, i 6 i 7 d’octubre (Diada del Centre), amb nou horari de tardor-hivern, els dissabtes a les 19h. i els diumenges a les 18h. Les entrades es posaran a la venda on line (www.ccrpineda.com), aquesta setmana.