banner

El CCR representarà ‘Abans ningú deia t’estimo’ a les presons catalanes on estan presos els polítics independentistes

ABANS NINGÚ DEIA T'ESTIMO

Abans ningú deia t’estimo és l’adaptació teatral del llibre de Francesc Orteu basat en el testimoni dels fills i filles dels presos independentistes. L’espectacle es va estrenar el passat 22 de març, en una jornada històrica i on hi van assistir, a més del mateix Orteu, l’Oriol Sànchez, la Marta i Laura Turull, i la Beta i Anna forn, acompanyades per les seves mares i altres familiars dels polítics presos. A més dels familiars, també van assistir a l’estrena el vicepresident de la Generalitat i Conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, així com el Conseller d’Interior Miquel Buch i el diputat al Congrés Gabriel Rufián. De la política Pinedenca hi va assistir la diputada i Regidora d’ERC Mònica Palacín, acompanyada pels Regidors i les Regidores del grup, o el Regidor del PSC Jordi Masnou entre d’altres.
Arran de l’estrena, i de la carta que els presos, van enviar, i que es va llegir al final de la primera representació, es van començar les converses per poder portar aquest muntatge a les presons on hi ha els polítics tancats.
Després de representar-se a les tres presons, també es representarà en altres pobles que s’han interessat pel muntatge, i els dies 25, 26 i 27 d’octubre es podrà tornar a veure a Pineda a la Sala Gran del CCR. Properament ja es podran comprar les entrades per aquesta segona temporada de funcions a Pineda.
Abans ningú deia t’estimo, dirigida pels pinedencs Josep Morell i Marta Morell, hi participenen el repartiment la Laura Morell (que en aquesta segona temporada será substituida per la Meritxell Beltran), Laia Soto, Escarlata Reig, Laura Marco i Pau Grebol.

1

ABANS NINGÚ DEIA T'ESTIMO

ABANS NINGÚ DEIA T'ESTIMO Estrena

ABANS 00CCR 12 d’agost de 2019