CYRANO 4

Cyrano de Bergerac entusiasma al públic!

CYRANO 1

Amb totes les entrades exhaurides, el passat diumenge la Companyia del CCR Pineda, va estrenar el “Cyrano de Bergerac” d’Edmond Rostand, en la versió de Xavier Bru de Sala i dirección de Maite Ferré i Jaume Valls.

Amb un ampli repartiment, encapçalat per en Xevi Gómez (Cyrano de Bergerac), Jaume Casals (Baró Cristià de Neuvillets) i Escarlata Reig, (Rosaura) la companyia del Centre va entusiarmar al públic assistent a l’estrena d’aquest muntatge.

A més de l’Escarlata Reig, que debutava com actriu protagonista, els directors del muntatge, també han donat l’oportunitat a altres joves i adults formats a l’Escola de Teatre Artur Iscla.

En el Cyrano de Bergerac que presenta la Companyia del CCR Pineda, a més de les acurades interpretacions, destaca el vestuari, una escenografia molt simple, però on les projeccions i la il·luminació hi tenen molta importància per ubicar a l’espectador en els diferents espais on es desenvolupa l’acció.

Cyrano de Bergerac,  es podrà veure els proper dos caps de setmana els dissabtes a les 10 de la nit i els diumenges a les 6 e la tarda. El dissabte dia 22 d’abril, es farà una funció especial de Sant Jordi, i el divendres dia 28 d’abril, es farà la darrera funció dins la programació de LA MOSTRA.

CYRANO 0

CYRANO 2

 

Les entrades es poden adquirir on line a www.ccrpineda.com

Fotos: Antoni López Cardona