cartell a3_GENERIC OK_ARTS ESTIU 19_page-0001

Arts d’Estiu

logo

L’ “esbojarrada” idea que el juny del 2011, en plena crisi, va acceptar el Centre Cultural -portar a terme un festival artístic al municipi-, mica en mica està donant els seus fruits. Enguany ens endinsem a la  vuitena edició i esperem que sigui encara millor que les passades, amb unes propostes artístiques de gran qualitat i variades per a poder satisfer un públic molt plural i exigent.

El Centre Cultural, amb el suport de l’Ajuntament de Pineda i la Diputació de Barcelona, segueix apostant per la Cultura i això fa que enguany  puguem encarar aquesta edició amb més ganes que mai: ganes de seguir creixent, de seguir aprenent… Perquè  amb l’experiència dels anys anteriors, amb un espai consolidat, un públic fidel i un equip de voluntaris entregats, no podem abaixar el llistó.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona no vol ser un festival de música més. El nostre objectiu, com “l’ARTS” del propi nom indica, és poder portar grans artistes contrastats de les diferents disciplines artístiques com la dansa,el teatre, la música, la màgia, l’humor… Per aquest motiu, cada any que passa intentem anar creixent en experiència, repercussió, qualitat tècnica i artística, amb el propòsit de convertir-nos en un festival de referència dins del panorama nacional.

artsdestiu.com