arts d'estiu 2017

Arts d’Estiu presenta nova programació per a l’estiu 2017

arts d'estiu 2017
The Original Blues Brothers Band, Jarabe de Palo, Faemino y Cansado, Rosario i Els Amics de les Arts, entre els artistes confirmats a la setena edició del festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona

El festival, que se celebrarà del 21 de juliol al 26 d’agost a Pineda de Marcanvia la seva ubicació al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés, amb una graderia de 600 localitats i una platea molt més àmplia.

Del 21 de juliol al 26 d’agost Pineda de Mar acull la setena edició d’ARTS d’Estiu Costa Barcelona, el festival d’estiu de referència de la costa del Maresme. Com a novetat, el festival canvia la seva ubicació al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés situat al costat de la N-II, artèria de la població. Amb aquest canvi d’ubicació, ARTS d’Estiu amplia la seva capacitat i millora la comoditat i visibilitat de l’espectador amb una graderia per a 600 persones i més espai a platea.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona aposta un any més per una programació artística de qualitat que comptarà amb els màxims exponents de l’escena nacional actual, i inclou per primera vegada una actuació d’un grup internacional. A més, i fidel a la voluntat de ser un festival multidisciplinari i per a tots els públics, programa un espectacle de màgia i un show d’humor.

Divendres 21 de juliol > ROSARIO. Gloria a tí
Divendres 28 de juliol > RAMÓN MIRABET. Home is Where the Heart is
Divendres 4 d’agost > FAEMINO Y CANSADO. ¡Quien tuvo, retuvo!
Dimarts 15 agost. Doble Concert > ELS AMICS DE LES ARTS. Un estrany poder + GOSSOS. Zènit
Divendres 18 d’agost > THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND
Divendres 25 d’agost > JORGE BLASS. El arte de la magia 
Dissabte 26 d’agost > JARABE DE PALO. 20 años

ARTS d’Estiu Costa Barcelona canvia la seva ubicació. El festival se celebrarà al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés -tant en cotxe com a peu des del centre de la vila- situat al costat de la N-II (al punt quilomètric 671,2 direcció Girona), principal artèria de Pineda de Mar.

El Nou Espai ARTS d’Estiu està situat al Carrer Sant Joan, 31-15 de Pineda de Mar.
Veure mapa

La nova ubicació del recinte permet una fàcil accessibilitat als espectadors i compta amb vàries zones d’aparcament a les rodalies.

Amb aquest canvi d’ubicació, ARTS d’Estiu amplia la seva capacitat i millora la comoditat i visibilitat de l’espectador. D’una banda, la zona de platea comptarà amb una superfície més àmplia amb un aforament per a 900 persones assegudes. D’altra banda, el Nou Espai ARTS d’Estiu incorpora una graderia amb 600 localitats que comptarà d’una magnífica visibilitat.

L’aforament total del nou espai serà de 1.500 persones assegudes -3.000 persones si el concert és a peu dret-. La nova graderia serà no numerada -amb entrades a preu reduït- quan les localitats de platea siguin numerades. Per contra, quan els concerts a platea siguin a peu dret, la graderia serà la Zona Premium, amb localitats numerades.

La nova ubicació de l’espai també permet ampliar la zona de restauració, amb una àmplia oferta gastronòmica ideada en col·laboració amb els restaurants de Pineda de Mar.

A nivell tècnic, l’ARTS d’Estiu Costa Barcelona comptarà amb un ampli escenari de més de 120 metres quadrats i dues pantalles laterals amb realització en directe de l’espectacle.